De perfecte activiteit voor een dagje uit

Wat is er nu leuker dan een dagje uit met je familie of vrienden? Je kunt er samen genieten van de mooie natuur en ontspannen in een heerlijke rustgevende omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een wandeling door het bos of een fietstocht langs de rivier. Er zijn ook vele musea en andere attracties die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Of je nu op zoek bent naar een actieve of rustige dag, in Nederland zijn er talloze mogelijkheden voor een perfecte dag. In deze blog gaan we het hebben over het klimpark Adventure City in Rotterdam.

Handige weetjes over Adventure City in Rotterdam

Adventure City in Rotterdam is een unieke attractiepark dat het hele jaar door geopend is. Het park biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is een leuke plek voor gezinnen om samen te genieten van een dagje uit. In het park zijn verschillende activiteiten te doen, zoals karten, lasergamen en midgetgolf. Er is ook een restaurant en een kinderdagverblijf aanwezig. In Adventure City Rotterdam kunnen kinderen en volwassen terecht voor een spetterend avontuur. Of het nou een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest of schoolreisje is, alles is mogelijk. Ze begrijpen dat elk evenement uniek is en gaan dan ook graag met jou om de tafel om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je een kinderfeestje boekt, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het arrangement ‘Piraat of Prinses’? Hierbij kunnen de kinderen kostuum aantrekken en hun rol goed spelen tijdens het feestje. Bovendien mag er geschminkt worden en wordt er een limonadefontein geplaatst. Natuurlijk ontbreken daarbij ook de lekkernijen niet, want er wordt gebak en snoep meegeleverd! Kortom, de ideale plek voor feesten en partijen.

Veiligheid in Adventure City Rotterdam

Veiligheid staat voor alles in Adventure City Rotterdam. Daarom werken zij met verschillende soorten veiligheid systemen die voornamelijk uit Amerika komen. Het ExpoGlider systeem is een veiligheidssysteem dat voor zorgt dat je altijd gezekerd bent. Het FreeFall Quickjump systeem zorgt ervoor dat mensen snel en gemakkelijk kunnen klimmen naar hoge plekken. Dit allemaal terwijl zijn veilig gezekerd zijn er en hoeven zelfs geen mensen aan te pas te komen. Bij elke attractie staan duidelijke beschrijvingen hoe de veiligheid werkt van elke attractie. Ook tijdens het reserveren zul je de alegemen voorwaarde moeten doornemen om zo op die manier niet voor verrassingen komt te staan. Want ze kunnen het niet genoeg herhalen bij Adventure City Rotterdam, veiligheid staat voor alles!