Wat is nubikk voor een merk en waar kun je de schoenen kopen?

Er zijn vandaag de dag een hoop verschillende merken schoenen waar jij uit kunt kiezen. De schoenen verschillen op een aantal verschillende vlakken. Op basis van deze verschillen zul jij een keuze gaan maken tussen deze merken. Je hebt bekendere merken, zoals bijvoorbeeld Nike en Adidas, maar ook wat kleinschalige merken. Hierbij kun je denken aan een merk als nubikk. De afgelopen tien jaar heeft dit bedrijf zich bezig gehouden met het ontwerpen en produceren van schoenen. In dit artikel kun je meer vinden over het merk en wat voor schoenen het bedrijf nou eigenlijk verkoopt.

 

Wat jij moet weten over het merk Nubikk

Nubikk is opgericht door een Nederlandse man die afstamt van generaties leer- en schoenmakers. Het is dan ook niet zo gek dat Daan Baeten uiteindelijk zelf voor dit pad heeft gekozen. Wanneer het gaat om schoenen, was het in de familie algemeen bekend dat er maar weinig hoogwaardige schoenen waren. Vandaar dat er voor Nubikk op zoek is gegaan naar een schoen die van een hoge kwaliteit is en erg comfortabel zit. Ook wordt er bij het ontwerpen van schoenen rekening gehouden met de mode die er op dit moment is. In het jaar 2012 is het bedrijf gestart en al snel zijn er schoenen op de markt gebracht die met passie zijn gecreëerd. Er zijn vandaag de dag meerdere schoenencollecties die erg uiteenlopend zijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel Nubikk schoenen te vinden zijn voor iedereen. Het maakt hierbij niet uit of het om Nubikk dames schoenen gaat of juist om schoenen voor kinderen. Ook zijn er schoenen te vinden voor verschillende gelegenheden. 

 

De productie van het bedrijf Nubikk

Wanneer het gaat over de productie van Nubikk, is het toch wel belangrijk om te benadrukken dat het voor dit bedrijf van belang is dat de schoenen van een hoge kwaliteit zijn, maar dat dit niet ten koste mag gaan van het milieu. Er wordt daarom gekozen voor leveranciers die rekening houden met de uitstoot tijdens de productie en ervoor zorgen dat de werknemers schappelijk worden betaald. Vandaar dat ervoor wordt gekozen om fabrieken uit Portugal te gebruiken en niet te gaan voor fabrieken die zich in Zuid-Amerika of Azië bevinden. De materialen die bij de productie van de schoenen worden gebruikt, zijn van een hoge kwaliteit en bevatten geen vachten van exotische dieren. Het leer dat wordt gebruikt is afkomstig van dieren die zijn grootgebracht voor de voedingsindustrie.